Elektronika

Internetinė parduotuvė – pinigų ir laiko taupymo įrankis

b-a.lt  savo klientams siūlo daugiau nei 200 tūkstančių pavadinimų įvairių statybinių medžiagų, santechnikos, juodųjų ir spalvotųjų metalų, elektrotechnikos, įrankių ir įrenginių, buitine technika, elektronika, baldų, auto-moto, smulkios žemės ūkio technikos ir kitų prekių, kurias rasite prekių kataloge.

Visi elektronikos prietaisai yra neatsiejama kiekvienų namų dalis, jie ne tik padeda lengviau gyventi, bet taip pat daro mūsų gyvenimą įdomesnį kaip pavyzdžiui spausdintuvai, printeriai.

Mėgstate keliauti, bet baiminatės dėl namų apsaugos? Tuomet mes Jums galime padėti! Turime apsaugos priemonių visiems atvejams: apsaugos centralės, išplėtimo moduliai, praėjimo kontrolės įrenginiai. Taip pat galime pasiūlyti rinktis iš puikių vaizdo stebėjimo sistemų: čia rasite įvairių kamerų, kurios tikimės atitiks Jūsų lūkesčius.

Tikriausiai nerasime nei vieno, kuris neturėtų jokios garso technikos.. Pradedant nuo ausines, diktofonai, radijo imtuvų, mp3 grotuvų, koloneles.. ir tęsiant muzikiniais centrais, o kaip čia jau apsieisime ir be stiprintuvai.. Taip pat Jums siūlome ne tik namų garso techniką, bet galite rinktis ir iš automobilinės aparatūros, beveik visada reikia naujos automagnetolos ar magnetolos, garsiakalbių bei stiprintuvų.

O kad palikus namus su visomis reikalingomis apsaugos priemonėmis ir keliaujant su puikia automobiline aparatūra nepaklystumėte, siūlome įsigyti GPS navigacinę techniką, kuri bus patikimas Jūsų gidas. Bet jei visgi ją pamiršote ir reikia skubiai susisiekti, nepamiršite būti įsigiję gerą ryšio priemonę. Turime Jums pasiūlyti puikių priemonių, tai mobilieji telefonai, mobilus telefonai, jų priedai. Taip pat čia rasite ir bevielių telefonų, bei jų priedų. Beje, jei reikia fakso aparatų, tai jų taip pat galime pasiūlyti. Mes rūpinamės Jūsų gerove ir norime, kad būtumėte viskam pasiruošę.

Grįžus iš po kelionės, ar iš po sunkios darbo dienos nieko nėra geriau kaip skaniai pavalgyti kažką pasiėmus iš saldytuvai, saldikliai ir pailsėti patogioje lovoje prie televizoriaus, televizoriai, televizoriai lcd ar paimti fotoaparatai, vaizdo kameros videokamera į rankas ir nufilmuoti pačias geriausias šeimos akimirkas, kurias vėliau galėsite pažiūrėti per kompiuterį ir prijungtą prie jo projektorių, arba bus reikalingas DVD grotuvai ir namu kinas.  Taip pat savo elektronikos prietaisų papildymui galite rinktis iš TV imtuvų, modulių bei įsigyti prie Jūsų namų interjero derančių aksesuarų. Kad geriausios akimirkos būtų ne tik nufilmuotos, bet ir įamžintos puikiame kadre, kuris ateityje Jus sugrąžins į šias puikias akimirkas, siūlome įsigyti  fotoaparatą, o kad nieko netrūktų turime ir fotoaparatų priedų.

Ir štai kyla klausimas, ar dar yra tokių namų, kuriuose nerastume kompiuteriai, kompai? Tikriausiai atsakymas neigiamas.. O dažnas turi, bet ieško naujesnio laptopai, notebook, nesiojami kompiuteriai… Tačiau gyvenime nieko nebūna amžino, taigi ir kompiuterinę techniką reikia atnaujinti. Tikimės, kad Jūsų išsirinkta technika Jums tarnaus ilgai, bet jei reikės naujos tai mielai Jums pagelbėsime ir galbūt Jus sudomins mūsų turimas asortimentas. Renkantis naują kompiuterį vienas iš svarbesnių parametrų yra HDD kietieji diskai, koks kompiuteris be klaviaturos, ar modemai? Turime kompiuterių, jų komponentų bei kompiuterių monitoriai ir skeneriai. Taip pat čia rasite maitinimo šaltinių, įvairių priedų bei eksploatacinių medžiagų. Kad Jūsų surinkta medžiaga būtų patikimai išsaugota siūlome pasidairyti mūsų turimose duomenų laikmenose, o taip pat ir išoriniuose įrenginiuose. Beje, Jūsų pasirinkimui turime ir įvairios programinės įrangos.

Buitinės technikos kataloge siūlome platų prekių asortimentą, tokių kaip skalbimo masinos, dulkiu siurbliai, lygintuvai, kuriame tikimės, jog rasite visas savo norimas prekes. Nepamirškite kad taip pat siūlome virykles, orkaites. Namuose taip pat visad pravers siuvimo masinos, duonkepes ar dziovykles. Virtuvėje visada reikalingi gartraukiai, indaploves, sulciaspaudes, nepamainomas pagalbininkas virtuvinis kombainas. Visiems rytai prasideda nuo garuojančios kavos puodelio, tam reikalingi kavos aparatai. O jei turite klausimų ir reikia konsultacijos, mes Jums visada pasiruošę padėti.